VAN TUIJL DENKT GRAAG MET U MEE

Heeft u specifieke grondstoffen? Overweegt u een nieuw recept op de markt te brengen? Heeft uw product een bewerking nodig? Vraagt u zich af wat de productiekostprijs is? Ontdek waar Van Tuijl goed in is.


Basis voor topkwaliteit

U mag Van Tuijl beschouwen als uw partner in de productie van diervoeders. Als dienstverlenende organisatie bewerken we grondstoffen, verwerken we recall-producten en produceren we diervoeders in opdracht van derden. Ons uitgangspunt is uw recept. Onze basis zijn uw grondstoffen. We leggen de basis voor topkwaliteit in de totale keten van vleesproductie tot consumptie. Niet voor niets voldoen we aan de geldende HACCP en GMP+ normen.

Van vroeger tot nu

P.C. van Tuijl is opgericht in 1962 aan de Dorpsstraat te Opheusden. De oprichter van het bedrijf, de heer P.C. van Tuijl, was een molenaarszoon. Al in zijn jeugd leerde hij het malen in de maalderij van zijn vader. Na een korte tijd als vertegenwoordiger in de veevoederbranche werkzaam te zijn geweest, is hij een mengvoederbedrijf gestart. Hij was secuur in het samenstellen van recepten en verbeterde graag het product na feedback van de klant.

In 1970 verhuist P.C. van Tuijl Kesteren B.V. naar de Tielsestraat te Opheusden. In 1975 is het bedrijf overgegaan van mengvoerproductie naar dienstverlening. Doordat de productie van jongvee voeders toenam, is er voor deze activiteiten in 1987 een locatie geopend aan de Batterijenweg te Kesteren. Op de locatie in Opheusden is daardoor ruimte vrijgekomen om te groeien met de activiteiten zoals malen, persen en drogen. Al snel bleek dat uitbreiding van droogcapaciteit noodzakelijk was. In 1993 is daarvoor een derde locatie geopend aan de Marsdijk te Lienden. Op deze locatie zouden voortaan de natte en verpakte producten uitgepakt en gedroogd gaan worden.

Inmiddels hebben ook de zoons van de heer P.C. van Tuijl hun plaats gevonden binnen het bedrijf. In 1997 namen zij het bedrijf officieel over. Daarna is het bedrijf op de verschillende locaties uitgebreid en gemoderniseerd.  Zo is er onder andere geïnvesteerd in maal-, extruder-, meng- en opzaklijnen en meer opslag mogelijkheden voor bulk en stukgoed. Inmiddels is er gestart met de bouw van een afzaklijn op de locatie Lienden.

Ons team

U mag Van Tuijl beschouwen als uw partner in de productie van diervoerders.

Kees van Tuijl

Eigenaar / Kwaliteit

 

Gerard van Tuijl

Eigenaar / Personeelszaken

 

Jacob van Tuijl

Eigenaar / Commercieel manager

 

Pieter Roos

Commercieel bedrijfsleider

 

Jan van Eldik

Locatiemanager Kesteren

 

Wim van den Dikkenberg

Locatiemanager Lienden

 

Niek Augustinus

Locatiemanager Opheusden

 

Henk Nab

Productie planner Kesteren

 

Pieter van Tuijl C. zn.

Kwaliteits manager

 

Corné van Herwijnen

Arbo manager

 

Carolien Kraaij

Financieel manager

 

Daniëlle van der Linden

Financieel assistent

 

Hannah Meijsen

Logistiek planner

 

Woutera van Gessel

Management assistent

 

Teuniëlle Veenhof

Management assistent

 

Joëlle Kroon

Management assistent

 

Adriana Klaassen

Management assistent

 

Werken bij Van Tuijl | Feed Enrichment?

Van Tuijl | Feed Enrichment is meer dan 60 jaar de partner in productie voor diervoeders. Wij produceren en bewerken grondstoffen bestemd voor derden. Onze bewerkingsprocessen zijn afgestemd op de internationale regels van de HACPP en de GMP+ normen.


Wij zijn op zoek naar mensen die ervaring hebben met: